Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autocarul UTA-ei a fost vandalizat la Cluj, înaintea meciului cu CFR (VIDEO)

Rivalitatea pe care o au fanii Universităţii Cluj cu suporterii UTA-ei pare a fi mai mare decât cea dintre dintre „U” şi CFR.

În această dimineaţă, şoferul clubului arădean a descoperit că autocarul echipei a fost vandalizat. Se afla în parcarea unui hotel din Cluj, în condiţiile în care UTA joacă astăzi, de la ora 17.30, în compania celor de la CFR.

Autocarul UTA-ei a fost vandalizat la Cluj, înaintea meciului cu CFR (VIDEO)
Comentează 0

Mesajele lăsate de vandali pe autocar întrec orice măsura a bunului-simţ. În plus, mai trebuie spus că aşa-zişii fani ai şepcilor roşii şi-au lăsat şi semnătura: 1919, anul în care a fost înfiinţată echipa lor. „Bucuria de la Cluj. Autocarul echipei UTA, din nou vandalizat!”, este reacţia şoferului UTA-ei când a văzut, în acestă dimineaţă, cum îi arată autocarul. Reacţia suporterilor arădeni nu s-a lăsat nici ea aşteptată. „Deci nu am cuvinte sa spun ca in Ardeal se face așa ceva , a fost autocarul și in alte orașe și nu a fost făcut așa! Dar nu înțeleg voi va răzbunați pe un autocar sau e prea mare frica și nu aveți ce face! Dezamagire totala  !!!”, a scris pe Facebook una dintre fanele arădenilor. O atitudine din care clujenii ar avea multe de învăţat.

În încheiere mai trebuie spus că în septembrie 2020, autocarul Bătrânei Doamne a fost vandalizat de fanii Rapidului, după un meci câştigat cu Dinamo. Ne-am fi aşteptat că fanii unei echipe cum este Universitatea Cluj să aibă mai multă decenţă.

Sursa imaginilor: Facebook Ramona Elena

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite