Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

George Țucudean renunță la fotbal. Deocamdată până la iarnă

George Țucudean, probabil cel mai bun produs al fotbalului arădean din ultimii ani, se retrage din fotbal la doar 28 de ani. Anunțul a fost făcut de CFR Cluj, clubul la care activează. Conform digisport.ro, Țucudean renunță temporar la activitatea sportivă, pentru a-și putea trata boala de care suferă.

George Țucudean renunță la fotbal. Deocamdată până la iarnă
Comentează 0

Golgheterul CFR-ului a luat această decizie ca urmare a celor două intervenţii pe inimă la care a fost supus în ultimele luni. „Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel. Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că «Țucu» va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, «Țucu»! Te așteptăm din nou în Gruia!", se arată într-un comunicat de presă al CFR Cluj.

Potrivit selecționerului Cosmin Contra, arădeanul i-a cerut să nu fie convocat la națională pentru dubla cu Spania și Malta din preliminariile Euro.

Asta, în condițiile în care atacantul a suferit douo operații pe inimă în doar câteva luni. George Ţucudean a ratat primele meciuri oficiale la CFR Cluj în acest sezon, mai scrie digisport.ro.

Țucudean și-a început cariera la UTA, unde a evoluat trei ani, după care a fost vândut la Dinamo. După doi ani a fost cumpărat de Standard Liege. După alți doi ani ajunge la Steaua, după o oprire la Charlton Athletic. Din păcate, nici la Standard, nici la Steaua nu rupe gura târgului. Ajunge la ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, dar cariera îi este relansată la Viitorul lui Hagi, unde joacă între 2017 și 2018. De anul trecut joacă la CFR Cluj. La naționala mare a României a debutat în 2017. A jucat nouă meciuri și a dat nouă goluri.

Citește aici mai multe detalii: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/decizie-radicala-luata-de-george-tucudean-anuntul-oficial-facut-de-cfr-cluj-717436

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite