Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au spart gheaţa: CS Ineu - CSU Craiova II 2-1

Pentru Ineu primul succes stagional s-a născut greu de tot.

Au spart gheaţa: CS Ineu - CSU Craiova II 2-1
Comentează 2

După 22 de minute de la start oaspeţii au deschis scorul, prin Petre, după o eroare a lui Wild. Zărăndanii au început să domine, însă tot oltenii erau cât pe ce să marcheze, Bujor având o intervenţie salutară la o lovitură de cap a aceluiaşi Petre din 5 metri. Până la pauză tot oltenii au fost mai periculoşi. Craiova rămâne în 10 după ce Scarlat avea să fie eliminat. 

Popovici are prima şansă importantă a reprize secunde, iar în minutul 64 atacurile permanente ale Ineului e concretizează cu gol: Stănaia a bătut la colțul scurt o lovitură liberă de la 16 metri, Popescu a respins în față și Wild, pe fază, a trimis în plasă. În inferioritate Craiova cedează teren metru cu metru, Maşniţă trage în bară, Hulbăr puţin pe lângă poarta oaspeţilor, iar Filimon nu ajunge la o minge în 4 metri de buturile craiovene. Inevitabilul se produce cu 10 minute înainte de final, când o minge respinsă de un fundaș pe 16 metri a ajuns la Stănaia, acesta a preluat și a tras spre colțul lung, Popescu a atins cu vârful degetlor balonul, ce a lovit și bara înainte de a poposi în poartă. Tot Stănaia are golul 3 în bocanc, dar trage peste. Se termină 2-1, o primă victorie pentru Ineu, care însă a contat decisiv în repriza secundă, când oaspeţii jucau în 1.

CS Ineu: Bujor – Popovici, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Bier (Tomuţ) – Zdrențan (Ciocan), Kocsis (Filimon), Stănaia, Huțanu, – Cioboată (Maşniţă)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite