Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bancarii şi-au adjudecat derby-ul: Naţional Sebiş - CS Ineu 1-0

Cele 2 reprezentante ale Aradului în Liga a III-a se duelaseră deja de două ori în ultima lună. Mai întâi în Cupa României, unde Ineul se impunea la loviturile de departajare. Apoi, într-un amical în care bancarii şi-au luat revanşa. Acum din nou în joc oficial, în runda a III-a a eşalonului.
 

Bancarii şi-au adjudecat derby-ul: Naţional Sebiş - CS Ineu 1-0
Comentează 0

Prima mare ocazie a aparţinut gazdelor, portarul Bujor respingând de sub transversală traosrul lui Mihuţa în minutul 12. În minutul 25 Ineul ripostează prin Tomuţ care trimite peste poarta Sebişului, din 7 metri. Gazdele au o uşoară iniţiativă, dar defensiva oaspeţilor e la datorie. Rosenblum are ultima şasnă a primei repriză, o repriză care se încheie la egalitate.

Rosenblum şi Avramescu îl pun la încercare pe Bujor, care este însă în zi de graţie. Bancarii sparg gheaţa în minutul 70, cînd Mihuța trage din lovitură liberă de la 28 de metri, Bujor și bara îi oferă ocazia lui Velici să trimită în plasă din 3 metri. Velici încheie mecul cu o şansă imensă pentru 2-0, dar şansa e de data aceasta de partea zărăndanilor. Sebişul face 7 puncte şi proiectul început de Călin Cojocaru arată din ce în ce mai bine. În schimb Ineul, după parcursul bun din Cupa României, suferă în campionat, daz sezon e la început, şi multe se mai pot întâmpla.

Național Sebiș: Păduraru (Merşca) - Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș - Avramescu, Mihuța (Stegaru) - Rus, Unguru (Lazea), Susan (Călin) - Velici.

CS Ineu: Bujor - Popovici (Clej), Wild, Tudoroiu, Hulbăr - Bier, Tomuț - Kocsis (Şulumberchean), Stănaia, Filimon - Mașniță (Huţanu).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide