Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au început luptele în Ucraina, parlamentarii s-au baricadat în clădire

Proteste violente în Ucraina, în timp ce armata rusă se află la graniţele ţării, pregătită să intervină în forţă.

Au început luptele în Ucraina, parlamentarii s-au baricadat în clădire
Comentează 0

Protest violent în Ucraina! Sub zidurile Parlamentului a avut loc astăzi un miting al antreprenorilor, care nu au ezitat să se lupte cu poliția, informează Ukraina24/7.

Sursa citată menționează că au existat și apeluri în mulțime pentru a lua cu asalt instituția. Oficialii din interior au fost nevoiți să se baricadeze pe interior.  Protestatarii au venit din nou să ceară autorităților anularea sau amânarea introducerii registratorilor operațiunilor de decontare (RPO).

De asemenea, în paralel, în Kiev au fost împușcături în centrul orașului. Incidentul a avut loc în apropierea clădirii SBU, conform informațiilor preliminare, reprezentanți ai organizației Steagul Ucrainei au încercat să lipească autocolante pe casa de schimb valutar din zonă.

În același timp, o mașină de colectare s-a deplasat până la casa de schimb valutar, iar gardianul a crezut că sunt jefuiți și împușcați în aer. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Canada retrage familiile personalului diplomatic de la Kiev

Canada anunţă marţi repatrierea familiilor diplomaţilor aflaţi în post la Kiev, din cauza ”desfăşurării militare ruse” la frontiera ruso-ucraineană, după ce Statele Unite şi Regatul Unit au luat măsuri similare, relatează AFP.

”Am luat decizia de a retrage temporar copiii în vârstă de până la 18 ani ai angajaţilor canadieni ai ambasadei şi membrii familiilor acestora”, anunţă Ministerul canadian de Externe.

Citește continuarea pe romaniatv.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite