Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A început anul în forță; ce instituție a aplicat AMENZI de peste 100.000 de lei chiar în noaptea de REVELION

În această perioadă, activitățile de control au fost orientate cu precădere, la obiectivele la care s-a organizat Revelionul sau evenimente cu public numeros, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad.

A început anul în forță; ce instituție a aplicat AMENZI de peste 100.000 de lei chiar în noaptea de REVELION
Comentează 1

Astfel, inspectorii de prevenire au efectuat în noaptea dintre ani 5 controale pe linia apărării împotriva incendiilor, la operatorii economici din județ și municipiu. 

Pe timpul verificărilor, au fost identificate: un obiectiv care nu dețineau autorizația de securitate la incendiu, un obiectiv a cărui autorizație de securitate la incendiu și-a pierdut valabilitatea, iar trei unde s-au constatat încălcări care țin de exploatarea necorespunzătoare a căilor de evacuare și a mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor. 

„În urma acestora, au fost constatate 9 deficiențe, fiind aplicate următoarele sancțiuni contravenționale: un avertisment și opt amenzi în cuantum de 115.550 lei.Întrucât securitatea celor care aleg să își petreacă timpul liber în astfel de locații este primordială, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare”, susțin pompierii arădeni.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite