Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atelier de voce, dicție și oratorie cu arădeanul Andrei Tigănaș 

Atelier de voce, dicție și oratorie cu arădeanul Andrei Tigănaș 
Comentează 0

Vineri, 23 martie 2018, a avut loc atelierul de voce, dicție și oratorie cu arădeanul Andrei Tigănaș,  la Biblioteca Județeană  Arad, care a fost partener în organizarea acestui eveniment.

Andrei Țigănaș a terminat Colegiul Național  ,,Moise Nicoară”,  a copilărit la Arad, dar de 13 ani locuiește în Cluj-Napoca, unde și profesează. Este coach de dicție, în 2016 a lansat primul program online din România cu exerciții de dicție, voce și oratorie . Deține o vastă experiență în radio, a colaborat cu Pro Tv și a fost cadru didactic asociat la Universitatea Tehnică din Cluj.

Arădenii au îmbrățișat această oportunitate, astfel ,,Sala Centenar”  a Bibliotecii  Județene a devenit neîncăpătoare, peste 50 de participanți venind la acest curs.  Atelierul a durat 2 ore și 30 de minute și a cuprins exerciții practice: conștientizarea propriului tip de vorbire și identificarea defectelor noastre, identificarea și manipularea sunetului ca expresie a unui impuls firesc, controlul respirației și al volumului  de aer în vorbirea cotidiană sau publică, stăpânirea emoțiilor și a timidității!

 

Corina Tamaș

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite