Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Astăzi, terenul Șega a fost, din nou, foarte solicitat

Astăzi, terenul Șega a fost, din nou, foarte solicitat
Comentează 0


În plină perioadă de pregătri, echipele arădene și nu numai, profită de starea excelentă a sinteticului de pe Șega , disputând meciuri amicale în vederea consolidării loturilor avute la dispoziție. 
Astăzi, de la ora 9, echipele de juniori UTA  2003 și 2004 au deschis seria de meciuri amicale de pe sinteticul din Șega. Conduși din teren de Dinu Donca, cele două echipe au oferit un meci interesant, victoria revenindu-le celor din 2004 cu scorul de 2-1  prin golurile înscrise de Ahmet Ekmekci și  Șerengau , respectiv, Tambor.
A urmat meciul dintre UTA II și Frontiera Curtici, partidă terminată cu victoria celor de la Curtici cu 4-1, golurile fiind înscrise de Brîndușe( 2), Alin Mihai ( 2), respectiv Olariu , autogol.
Tot două echipe de seniori din campionatul județean  și-au măsurat forțele, în continuare. Acestea au fost Paulișana Păuliș și Podgoria Pâncota. După ce păulișenii au condus cu 1-0 prin golul înscris de Gâlcă, Podgoria au răsturnat scorul , câștigând cu 2-1 prin golurile lui O. Bulzan și Bogdan Daniel.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite