Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Terenul sintetic de pe Șega a fremătat sâmbătă  de zburdălnicia  tinerilor fotbaliști

Începând cu orele dimineții până după-masa târziu, iarba sintetică de pe stadionul Șega  a fost gazda mai multor meciuri de pregătire disputate  de tinerii fotbaliști ai cluburilor UTA și Atletico.

 

Terenul sintetic de pe Șega a fremătat sâmbătă  de zburdălnicia  tinerilor fotbaliști
Comentează 0

Deschiderea au făcut-o echipele UTA 2003 și Aqua Vest Șofronea ( liga a IV-a), încă de la ora 9, meci încheiat cu victoria seniorilor din Șofronea cu scorul de 2-0.

A urmat, de la 10,30, partida dintre UTA 2004 și VIitorul Oradea 2004. Elevii lui Donca, Bogoșel și Țamboi au învins cu 2-0 , prin golurile marcate de Hunor și Ciubăncan. Din echipa arădeană a lipsit talentatul vîrf de atac, Ahmet Ekmekci, acesta având din nou probleme la ambii genunchi.

Părinții lui Ahmet sunt hotărâți ca tânărul jucător al UTA-ei să fie investigat si tratat la o clinică de specialitate din Ankara.

De la 13,30, arbitrii Gabriel Hărduț și Cristian Coroban au condus meciul de pregătire al UTA-ei 2008, antrenori Ioan Herman și Diarra Abdoulaye. Arădenii au întâlnit echipa similară ASU Poli Timișoara.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea timișorenilor prin golurile înscrise de Luca Andrei, Antal și Glevan pentru UTA respectiv, Lugojean și Buzdugan ( 3) pentru ASU Poli.

De subliniat faptul că UTA 2008 se află într-un proces de omogenizare pentru turneul play -off din primăvară, cei doi antrenori având ca sarcină formarea unui lot competitiv.

Ziua fotbalistică a continuat pe Șega cu meciul de la 14,30, când s-au întâlnit Ateltico 2007, antrenori, Adrian Petruț și Adrian Rusu și Juventus Timișoara, antrenor , fostul fotbalist al Politehnicii Timișoara din anii 70-80, Octavian Roșca. Timișorenii au învins cu 2-1.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite