Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asta da captură: un TIR încărcat cu țigări netimbrate găsit de polițiștii arădeni cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Arad, au depistat, în flagrant delict, la Nădlac, un tir încărcat cu țigarete.Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.

Asta da captură: un TIR încărcat cu țigări netimbrate găsit de polițiștii arădeni cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale
Comentează 0

„În urma cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal de contrabandă calificată, polițiștii din Arad au organizat, în seara zilei de 2 noiembrie 2020, o acțiune de prindere în flagrant delict. Astfel, a fost depistat, pe Drumul Național 7, în localitatea Nădlac, un bărbat, în timp ce transporta, cu un autotren în cuplu cu semiremorcă, țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. În interiorul camionului, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 110.500 de pachete de țigarete (2.210.000 de fire de țigarete), netimbrate, mascate de vată minerală”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Prejudiciul estimat, cauzat bugetului de stat, este de 1.105.000 de lei. „Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi luate măsuri legale. Activitățile au beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române”, au ținut să precizeze polițiștii.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite