Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociere pentru fonduri din PNRR: „Cu bicicleta prin vest”- proiect comun Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara   

Județului Arad va participa la implementarea proiectului „Cu bicicleta prin vest-traseu cicloturistic”, proiect care va fi depus pentru finanțare din P.N.R.R., Componenta 11 – Turism și cultură.

Asociere pentru fonduri din PNRR: „Cu bicicleta prin vest”- proiect comun Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara    
Comentează 0

„Este un proiect care ne pune în legătură direct cu județele vecine, fiind necesară o asociere cu  consiliile județene din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara, pentru a pune în valoare zona de vest a țării. Vorbim despre un traseu cicloturistic unitar, care poate să facă legătura între obiectivele de interes istoric, social-economic sau turistic din cadrul fiecăruia dintre cele patru județe: Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Pista va intra în județul Arad prin comuna Secusigiu și va traversa comunele Felnac, Zădăreni, municipiul Arad, orașul Pecica, comunele Semlac, Șeitin, orașul Nădlac, iar pe al doilea traseu traversează comunele Birchiș și Săvârșin. Pentru realizarea acestui proiect, în perioada următoare, se va solicita aprobare din partea tuturor consiliilor locale de pe traseul pistei de biciclete.

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite