Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ASOCIATIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA”DEPRESIUNEA SEBIS-GURAHONT-HALMAGIU” APEL DE SELECTIE NR. 01/2018 AFERENT MASURII 6.4(6B)

Comentează 0

Data lansarii apelului de selectie:16 noiembrie 2018

Masura 6.4(6B): Investiții în infrastructura socială și de educație a grupurilor marginalizate
Tipuri de beneficiari eligibili :

 UAT-urile din spatiul rural LEADER definite conform legislației în vigoare;
 ADI-uri format exclusiv din UAT-uri semnatare ale acordului de parteneriat;
 ONG-uri definite conform legislației în vigoare.

Fondurile disponibile:50.000 Euro

Sprijinul public nerambursabil: Sprijinul public nerambursabil se acordă cu respectarea urmatoarelor condiții:100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele de utilitate publica ,negeneratoare de venit si nu va depasi 50.000 euro. Data limita de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele: Data limita de primire a proiectelor:21 decembrie 2018

Locul de depunere al proiectelor:sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala”Depresiunea Sebis-Gurahont-Halmagiu”,oraș Sebiș,str.Romană nr.4/a,jud.Arad, de luni pana Vineri, in intervalul orar 16.30 – 19.30. Informații detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului aferent Masurii 6.4(6B), disponibil pe pagina de internet: www.gal-dsgh.ro

Pentru informatii suplimentare vă aşteptăm la sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala”Depresiunea Sebis-Gurahont-Halmagiu”,din oras Sebis,str.Romana nr.4/a,jud.Arad.Ne puteti scrie pe adresa oras Sebis,str.Romana nr.4/a,jud.Arad;office@gal-dsgh.ro;tel.:0740-818487;0357-410197, pentru a afla informatii suplimentare despre cum puteţi obţine şi dumneavoastră fonduri nerambursabile pentru dezvoltare rurală pe teritoriul Asociatiei Grupul de Actiune Locala”Depresiunea Sebis-Gurahont-Halmagiu”.

De asemenea, la sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala”Depresiunea Sebis-Gurahont-Halmagiu”puteți gasi versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente Masurii 6.4 (6B).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite