Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul s-a îmbracăt în luminiţe tricolore

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a aprins, în seara zilei de sâmbătă, 24 noiembrie 2018, iluminatul  festiv pentru Sărbătorile de iarnă, lumini care vor rămâne aprinse până în jurul datei de 7 ianuarie 2019.

Aradul s-a îmbracăt în luminiţe tricolore
Comentează 0

Anul acesta tema propusă de municipalitate este strâns legată de aniversarea celor 100 de ani de la Marea Unire, astfel că ornamentele tricolore sunt noutăţile iluminatului festiv din acest sezon. Vorbim despre figurine tip brad în culorile tricolorului cu stea 3D, bannere şi sfere tricolore şi elemente decorative 2D/3D reprezentând numărul 100 încadrat de două steguleţe tricolore.

Zona centrală a oraşului, respectiv Piaţa Primăriei este şi în acest an, cea mai luminoasă, însă atmosfera de sărbătoare se va resimți în toate colțurile orașului. Kilometri întregi de ghirlande, şiruri şi perdele luminoase, sute de steluţe, zeci de brăduţi şi tot pe atâtea figurine 3D de mici şi mari dimensiuni au fost folosite pentru a crea o atmosferă cu totul specială.  

”Și în acest an ne-am propus să-i surprindem plăcut pe arădeni, cu atât mai mult cu cât suntem în anul în care sărbătorim unul dintre cele mai importante momente din istoria noastră.  Am pregătit de această dată atât elemente decorative cu tematica centenarului, dar am reușit să creăm și un cadru de basm în Parcul Mihai Eminescu, la Târgul de iarnă.”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă

Fără doar şi poate următorul moment aşteptat, în special de cei mici, este aprinderea luminiţelor ce împodobesc bradul de Crăciun din faţa Palatului Administrativ, festivitate ce va avea loc în seara zilei de 5 decembrie, când este aşteptat să sosească cu daruri şi Moş Nicolae. În aşteptarea moşului cei mici vor cânta şi vor dansa alături de îndrăgitele personaje din Gaşca Zurli.

Galerie foto (82)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite