Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul nu are nimic de pierdut pe Someş. Doar de câştigat. "Suntem într-o formă bună"

Aradul nu are nimic de pierdut pe Someş. Doar de câştigat.
Comentează 0

Bogdan Bulj s-a dovedit a fi o carte destul de norocoasă trasă de oficialii Univ Goldiş ICIM Arad. A reuşit într-un timp relativ scurt să schimbe ceva în atitudinea şi determinarea componentelor echipei arădene, şi a legat 7 victorii. Acum însă urmează un examen. Mâine, la Cluj, arădencele înfruntă un adversar cu pungă largă în primul tur al playoffului. Universitatea vrea titlul, şi îşi permite să schimbe toate straneerele în acest început de an, oferind contracte mari, datorită unui buget impresionant pentru baschetul feminin românesc. Dar cum minuni s-au mai văzut (în turul sezonului regulat când Aradul s-a impus pe Someş), de ce să nu sperăm?

"La partida de duminică de la Cluj s-au anunţat câteva zeci suporteri arădeni care vor face deplasarea, acest lucru datorându-se meciului de fotbal ROMÂNIA-DANEMARCA, unde vor participa multi suporteri din oraşul nostru care o să vina si la meciul nostru de baschet, si datorita faptului că distanţa între sala polivalentă şi stadion este de câteva sute de metri. Prezenţa lor în număr cât mai mare ne va fi de mare folos, pentru că ne dorim să răsturnăm toate calculele hârtiei care dau favorită clară echipa Clujului. Din punctul meu de vedere va fi un meci echilibrat, deschis orcărui rezultat, presiunea fiind pe ele, nepermiţându-şi să fie eliminaţi în această fază a play-off-ului, lucru catastrofal în urma transferurilor foarte scumpe făcute de ei", spune preşedintele Marcel Urban.

"Jucăm împotriva unei echipe care este o candidată la câștigarea campionatului, cu un buget mare şi cu o bancă lungă de jucătoare cu dubluri pe fiecare post, cu un antrenor care are foarte mulţi ani în baschetul românesc. Din cauza acestor detalii sunt consideraţi favoriţi. Pe deasupra au mai multe meciuri de disputat pe teren propriu, dar ca la fiecare joc noi vom evolua la victorie pentru că suntem într-o formă bună, dar pentru aceasta avem nevoie de multă concentrare şi un consum mare de energie. Mă aştept la niște meciuri foarte disputate", spune şi Bogdan Bulj, antrenorul echipei arădene.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite