Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul - din nou liber de COVID 19

La trei ani de când Aradul era primul județ din România declarat „liber de COVID-19", după externarea ultimilor pacienți, astăzi este prima zi în care la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad nu mai este internat niciun pacient infectat cu coronavirus.

Aradul - din nou liber de COVID 19
Comentează 0

„Mă bucur că la Arad nu mai avem internați pacienți infectați cu Covid, în urma unei pandemii care ne-a pus pe toți la grea încercare. Ca președinte al Consiliului Județean Arad, în numele comunității arădene, îmi exprim încă o dată recunoștința față de toți cei care au luptat în prima linie în perioada pandemiei și care nu s-au dat înapoi în fața primejdiei", a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Potrivit datelor oficiale de la Ministerul Sănătății, în intervalul 10 - 16 iulie 2023, în România au fost înregistrate 430 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – COV – 2 (COVID – 19). În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 în prezent este de 255. De asemenea, la ATI, sunt internate 42 persoane.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite