Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenilor li se ia temperatura înainte de a intra în piață

Pregătirile pentru masa de Paște au intrat pe ultima sută de metri, astfel încât magazinele și piețele reprezintă un mare punct de atracție pentru arădeni.

Arădenilor li se ia temperatura înainte de a intra în piață
Comentează 0

Pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, conducerea SC Târguri, Oboare, Piețe SA, societate care administrează piețele din municipiu, a luat măsuri pentru reducerea aglomerației. De asemenea, în piețe se face permanent curățenie, se fac operațiuni de dezinsecție și dezinfecție, iar comercianților și cumpărătorilor li se cere să poarte măști și mănuși.

Mai mult, înainte de a intra în piață, arădenilor li se ia temperatura cu ajutorul unor termometre cu infraroșu care au fost distribuite de Primărie, după cum se vede și în fotografiile pe care vi le prezentăm, care au fost făcute la intrarea în hala agroalimentară din Piața Mare. Asta, în condițiile în care CLM a alocat la începutul lunii 60.000 de lei pentru achiziționarea unor astfel de termometre, care vor fi folosite atât în piețe, cât și în stații de transport în comun, spitale, centre de îngrijiri bătrâni și așa mai departe. De menționat că un prim lot de termometre a ajuns în posesia autorităților locale zilele trecute.

 

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite