Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii sunt așteptați și astăzi la proteste în fața primăriei

Arădenii sunt așteptați și astăzi la proteste în fața primăriei
Comentează 0

Arădenii sunt așteptați să iasă în această seară de la ora 19:00, în faţa Primăriei Arad, la proteste. Sebastian Bulumac a postat pe Facebook, un mesaj în care explică ce se va întâmpla de fapt acolo.

 „Ne vedem deseară şi în fiecare din serile următoare. Nu mărşăluim, ne adunam în faţa Primăriei cât mai mulţi şi stăm pe loc, ne organizam şi citim revendicările. După demisiile leprelor de azi, participarea devine şi mai importantă pentru a transmite un mesaj clar leprelor de ieri care vor să preia puterea mâine.  Sper că am învăţat ceva din revoluţiile furate, ştim să mirosim oamenii infiltraţi, băieţii destabilizatori si trimişii partidelor. Aseara a fost doar inceputul. Deseara vom fi mai mulţi şi mai bine organizaţi, iar vineri seara sperăm să facem cel mai mare miting din Arad din '89 încoace”, se arată în mesaj.

Până la ora actuală mai mulţi tineri şi-au anunţat participarea la protest.  Miercuri seara, arădenii au ieşit în faţa Palatului Administrativ.  Au fost în jur de 250 de peroane care şi-au manifestat solidaritatea cu victimele din incendiul din clubul bucureştean Colectiv, iar pe alta au scandat împotriva corupţiei şi a patriarhului Daniel.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite