Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A treia zi de protest la Arad / UPDATE: Protestatarii s-au întors în fața Primăriei Municipiului Arad

A treia zi de protest la Arad / UPDATE: Protestatarii s-au întors în fața Primăriei Municipiului Arad
Comentează 1

Update 6 Protestatarii s-au întors în fața Primăriei Municipiului Arad

Protestatarii s-au întors în fața Primăriei Municipiului Arad unde în continuare scandează împotriva restricțiilor. Aproximativ 500 de arădeni se află în aceste momente în piața de la kilometrul zero. Zeci de mașini au blocat circulația și claxonează încontinuu. 


Update 5 Protestatarii se îndreaptă către Primărie

Cei aproximativ 500 de protestatari se întorc la Primărie unde urmează să își continue protestul. În aceste momente, mulțimea se află pe Calea Iuliu Maniu. 


Update 4 Aproximativ 500 de protestatari mărșăluiesc pe Calea Voinicilor

Numărul protestatarilor a mai crescut și aproximativ 500 de oameni se află în aceste momente pe Calea Voinicilor și se îndreaptă pe strada Renașterii. Ulterior, aceștia vor merge pe Calea Radnei. 


Update 3 Marșul se îndreaptă spre centrul Micălăcii

Cei aproximativ 400 de protestatari se îndreaptă spre centrul Micălăcii. Aceștia cer micălăcenilor să iasă pe stradă alături de ei. 


Update 2 Protestatarii au pornit în marș

Aproximativ 400 de protestatari au pornit în marș. Aceștia își propun să ajungă în cartierul Micălaca. 


Update 1 Protestatarii au blocat centrul Aradului și se pregătesc să pornească în marș

Mai multă lume s-a adunat de la ora 21 și au ocupat centrul orașului. Circulația a fost oprită pe bulevardul Revoluției odată cu venirea camionetelor. Aproximativ 400 de oameni sunt în aceste momente la protestul împotriva restricțiilor. 


A treia zi de proteste la Arad a început la ora 20 în fața Primăriei Municipiului Arad. Ziua de marți a început cu mai puțini protestatari, aproximativ 150 de oameni scandează în aceste momente pe platoul de la Kilometrul 0. Cu toate acestea, lumea continuă să se adune.

Proteste au loc și în alte localități din țară, dar nu cu aceeași intensitate ca ieri. Protestatarii cer în continuare anularea restricțiilor și demisia lui Arafat, pe care îl consideră responsabil pentru toate deciziile luate.

 

Știre în curs de actualizare. 

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite