Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii dau de pământ cu Dan Barna, după vizita de campanie pe care a făcut-o la Arad

Aflăm dintr-o postare pe Facebook a USR Arad că Dan Barna a ajuns să facă campanie și la noi în oraș. Potrivit aceleași surse, Barna, președinte al USR, pentru cine nu a auzit de el, a avut o discuție cu Adrian Wiener, candidatul USR la funcția de primar al municipiului, despre... patrimoniul arhitectural arădean, un domeniu la care șeful USR se pricepe de minune.

Arădenii dau de pământ cu Dan Barna, după vizita de campanie pe care a făcut-o la Arad
Comentează 0

Reacția arădenilor la informarea cu pricina nu a fost însă cea așteptată de cei care au făcut postarea, o serie de locuitori ai municipiului spunându-le celor de la USR, verde-n față, ce crede lumea despre ei. „Toate le faceți până ajungeți la ciolan și apoi nu m ai aveți banii la buget. Le merge bine celor care au papagal și vrăjeli. Rusine”, a scris o arădeancă. „Acum 3,4 ani unde ați fost , cu toții? Vorbesc de toți politicienii din toate partidele?!? Doar inainte de alegeri va afișați ca fiind preocupați de soarta oamenilor, orașelor ...? Nu fac politica , nu sunt cu psd, pnl, usr etc , doar pt dreptate și adevăr!!”, a scris un arădean, în timp ce altă arădeancă a reacționat: „Hai lasă mă! Câți oameni de bine se arată acum cand se iveste ciolanul!” Au mai fost și mesaje de genul: „Lăsați clădirile și ocupați vă de probleme oamenilor”, „Cu usr niciodata !”, „Nu îmi vine sa cred ca ăștia chiar vad”, „Sătui de asemenea oameni care nu se coboară la nivelul și dorințele cetățenilor își aduc oameni de la București că sa de-a bine in campanie”, „Toți niște mincinoși”, „Prafffff”, dar și mesaje mai contondente pe care din respect pentru cititorii noștri preferăm să nu le preluăm.

(N.R. – Mesajele au fost preluate de noi întocmai cum au fost scrise de cei care le-au postat, fără a face nicio modificare)

Foto: Captură Facebook USR Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite