Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii au umplut sala la primul spectacol de anul acesta al Teatrului de Vară

Arădenii au umplut sala la primul spectacol de anul acesta al Teatrului de Vară
Comentează 0

"Totul despre femei", cu Adriana Titieni, Corina Dănilă și Crina Lință a dat startul Teatrului de Vară. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, spectacolul a fost mutat în sala mare a Teatrului Clasic "Ioan Slavici", unde s-a jucat în prezenţa a  sute de spectatori.

O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință, spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima a adus în faţa publicului actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Al doilea spectacol dn cadrul Teatrului de Vară, programat în data de 12 iulie, de la ora 20.00, este “Şase lecţii”, cu George Constantinescu şi Victoria Cociaş în distribuţie. Spectacolul se va juca la Teatrul de Vară (str. George Barițiu, nr. 16) iar, în caz de vreme nefavorabilă, la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad.

Începând din acest an, intrarea la spectacolele din cadrul Teatrului de Vară se va face contra unei taxe de 5 lei. Biletele vor putea fi cumpărate doar în ziua spectacolului, în fiecare miercuri între orele 17.00 – 20.00, de la sediul Centrului Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16).

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite