Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii au sărbătorit alături de jucători şi staff promovarea în Liga 1

Arădenii au sărbătorit alături de jucători şi staff promovarea în Liga 1
Comentează 1

Ieri, a fost sărbătoare mare la Arad. La salonul Marem, s-a strâns toată suflarea UTA-istă să petreacă alături de jucători şi staff promovarea în Liga 1. Echipa simbol a Aradului revine în primul eşalon al fotbalului românesc după 12 ani de absenţă. Jucătorii au fost întâmpinaţi de galerie cu torţe şi fumigene, dar mai ales cu aplauze Scandări precum „Suntem mândri de voi” sau „E sărbătoare acasă la UTA” au răsunat ieri din pieptul tuturor celor prezenţi la eveniment. Ulterior, staff-ul şi echipa au urcat rând pe rând pe podium pentru a prezenta cupa de campioni ai Ligii a doua, suporterilor.

Tonul discursurilor a fost dat de căpitanul Ciprian Rus care le-a mulţumit suporterilor pentru faptul că au fost alături echipei, inclusiv în momentele mai grele. Alexandru Meszar a vorbit despre obiectivele clubului şi cum un proiect început în urmă cu şapte ani, astăzi s-a concretizat: „Ne-ați încurajat și ați cântat, de acum o să cântați pe stadioane din Liga 1, pe "Arena Națională", pe "Ion Oblemenco". Iar dacă rămânem împreună și ne sprijiniți cum ați făcut-o până acum, cu spirit, corectitudine, atitudine, sunt sigur că vom ajunge și pe stadioane din alte țări din Europa. Vă mulțumesc, hai UTA, hai Aradul, hai arădenii”, a declarat Alexandru Meszar. Un discurs încărcat de emoţie a avut şi cel cărora arădenii au avut doar cuvinte de mulţumire la adresa sa, fără de care UTA probabil nu ar fi promovat în Liga 1. Este vorba despre Laszlo Balint, cel care a spus: „Vă dau scris”  şi a crezut până la capăt în şansa echipei arădene: „Sunt nişte cuvinte, cred eu, prea mari şi mult prea valoroase pentru ceea ce am făcut până la urmă în momentul în care am semnat cu echipa asta şi m-am angajat să fac tot posibilul să reuşim ceea ce puţini credeau în primăvara anului trecut. Ştiţi foarte bine că am folosit de multe ori noţiunea de spirit şi de foarte multe ori v-am spus că suntem acolo în interiorul vestiarului ca o adevărată familie, iar o familie trebuie să muncească. Noi am fost doar o parte din familie şi ceea ce a dat valoare muncii noastre a fost pasiunea şi sufletul pe care l-au pus băieţii aştia în munca pe care au făcut-o zi de zi. Vreau să vă mulţumesc din tot sufletul, vreau ca toată lumea să se bucure de această performanţă pe care am relizat-o, dar totodoată să înţelegeţi că este doar un capitol pe care noi l-am scris şi este doar un pas pe care îl facem înainte”, a declarat Laszlo Balint. 

Fanii arădeni au avut ocazia să se pozeze alături de cupă, dar şi de jucători sau staff. Petrecerea a fost una în toată regula, fericirea putând fi citită pe chipul fiecărui arădean prezent ieri la eveniment. 

Galerie foto (69)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite