Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Codruț Marta e cel mai căutat român. Una dintre ipoteze este că a fost ucis

Arădeanul Codruţ Alexandru Marta, care cândva a fost mâna dreaptă a fostului șef ANAF Sorin Blejnar, este cel mai căutat român de site-ul Poliției Române.

Arădeanul Codruț Marta e cel mai căutat român. Una dintre ipoteze este că a fost ucis
Comentează 0

La secțiunea ”Most Wanted”, portretul arădeanului este primul afișat. Lângă acesta se află poza asasinului moldovean Robert Gârleanu, condamnat  la închisoare pe viață de Tribunalul București, după ce a împuşcat trei bărbaţi la Chişinău, în 2000, apoi i-a incinerat şi i-a băgat într-o groapă comună.

”În perioada mai 2011 – prezent, face parte din palierul de protecție a grupării infracționale constituite din mai multe persoane, inițiatoare a unui amplu mecanism evazionist ce vizează sustragerea de la plata accizelor”, scrie Poliția despre Marta.

Arădeanul fusese acuzat în două dosare de evaziune fiscală și a fost dat în urmărire internaţională în 30 mai 2012. Soţia sa a semnalat la Poliţie dispariţia acestuia în 25 mai 2012. Andreea Marta le-a spus atunci poliţiştilor că în 21 mai 2012 şi-a văzut ultima dată soţul.

O serie de speculații s-au făcut pe seama acestei dispariții, poate a doua ca mediatizare după cazul Elodia. S-a spus că a fugit cu o sumă mare de bani, că a fost ucis pentru că avea de recuperat bani de la oameni importanți din București sau pentru că știa prea multe despre infracțiunile comise de către aceștia.

În lista celor mai căutați români se mai află un arădean: Marius Dan Bulzan, de 34 de ani, condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.    
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite