Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MOST WANTED | Ei sunt arădenii infractori pe care parcă i-a înghițit pământul. Poliția pare neputincioasă

Trăiește sau nu? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele românilor, dar mai ales ale arădenilor, când e vorba de Codruț Marta, dat dispărut de câțiva ani. Poliția Română pare că știe răspunsul, din moment ce a scris pe site că Marta ”se sustrage arestării preventive”.

MOST WANTED | Ei sunt arădenii infractori pe care parcă i-a înghițit pământul. Poliția pare neputincioasă
Comentează 0

Arădeanul Codruţ Alexandru Marta, care cândva a fost mâna dreaptă a fostului șef ANAF Sorin Blejnar, este unul dintre cei mai căutați români de site-ul Poliției Române. După dispariția Elodiei, cazul său este cel puțin la fel de plin de mistere.

La secțiunea ”Most Wanted”, portretul arădeanului este printre cele mai vechi afișate, alături de textul: ”În perioada mai 2011 – prezent, face parte din palierul de protecție a grupării infracționale constituite din mai multe persoane, inițiatoare a unui amplu mecanism evazionist ce vizează sustragerea de la plata accizelor. Se sustrage arestării preventive”.

Marta a fost cercetat în două dosare de evaziune fiscală și a fost dat în urmărire internaţională în 30 mai 2012. Soţia sa a semnalat la Poliţie dispariţia acestuia în 25 mai 2012. Andreea Marta le-a spus atunci poliţiştilor că în 21 mai 2012 şi-a văzut ultima dată soţul.

Poliția pare depășită când e vorba de găsirea lui Marta, iar în presă au apărut doar speculalții. S-a scris fie că a fugit cu o sumă mare de bani, fie că a fost ucis pentru că avea de recuperat bani de la oameni importanți din București sau pentru că știa prea multe despre infracțiunile comise de către aceștia.

Al doilea arădean căutat de mulți ani este Marius Dan Bulzan, de 35 de ani, condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.  

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite