Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple Watch Series 7 cu funcții de monitorizare a tensiunii, a glucozei și a alcoolului

Apple Watch Series 7 cu funcții de monitorizare a tensiunii, a glucozei și a alcoolului
Comentează 0

Apple Watch Series 7 ar putea avea senzori avansați pentru monitorizarea glicemiei, a tensiunii arteriale și a nivelului de alcool. Compania americană Apple ar putea lansa aceste caracteristici încă de anul viitor. Acești senzori vor fi dezvoltați de compania Rockley Photonics din Marea Britanie.

Viitoarea serie de smartwatch-uri Apple Watch Series 7 ar putea veni cu capacitatea de a monitoriza mai mult decât ritmul cardiac și nivelul de SpO2. Potrivit 91Mobiles, compania Apple va include printre senzorii de până acum și monitoriza glicemiei, a tensiunii arterială și a nivelului de alcool din sânge. Monitorizarea glicemiei este ceva ce mulți oameni și-au dorit într-un articol portabil, dar este foarte greu de implementat într-un smartwatch.

Cu toate acestea, este posibil ca Apple să fi găsit o modalitate de a aduce acest lucru pe Apple Watch și alte dispozitive. Dacă informația este corectă și nu ne îndoim de acest lucru pentru că au mai fost astfel de informații, ne putem aștepta ca următoarea serie de ceasuri inteligente de la Apple să includă și acești senzori avansați de urmărire a sănătății. În acest fel Apple Watch Series 7 va fi un concurent extrem de redutabil pentru viitorul Samsung Galaxy Watch 4.

Dezvăluirea vine de la James Titcomb, care a scris în The Daily Telegraph din Marea Britanie despre compania Rockley Photonics. Acesta este un startup electronic din UK care a dezvăluit că cel mai mare client al său este Apple. Rockley Photonics construiește senzori pentru compania Apple și a declarat că noii săi senzori ar putea fi utilizați în produsele Apple încă de anul viitor.

Majoritatea veniturilor realizate de Rockley Photonics au provenit din afacerea cu Apple. Compania are în prezent un contract cu Apple, dar nu a dezvăluit dacă senzorii ar fi disponibili în mod specific în modelele Apple Watch din 2022. Este adevărat că Apple a lucrat la aducerea monitorizării glucozei pe Apple Watch. Brevetele de la începutul acestui an au dezvăluit aceste informații. Este posibil ca viitoarea serie Apple Watch Series 7 să ofere monitorizarea tensiunii arteriale pentru început, în timp ce modelele din seria 8 ar putea face progrese mai mari cu măsurarea glucozei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite