Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple nu va mai permite accesul la App Store al aplicaţiilor de jocuri ale Microsoft, Google şi Facebook. Care este motivul

Compania Apple refuză să permită accesul aplicaţiilor de jocuri ale Microsoft, Google şi Facebook în App Store, pe motiv că aplicaţiile respective oferă acces la jocuri care nu au fost evaluate conform criterilor producătorului de iPhone-uri şi iPad-uri. 

Apple nu va mai permite accesul la App Store al aplicaţiilor de jocuri ale Microsoft, Google şi Facebook. Care este motivul
Comentează 0

Apple aplică această politică numai serviciilor de jocuri, dar permite în schimb ca Netflix şi Spotify să ofere acces la biblioteci vaste, care nu trebuie să treacă prin procesul de evaluare al App Store, relatează Business Insider.

"Clienţii noştri beneficiază de aplicaţii şi jocuri extraordinare de la milioane de dezvoltatori, iar serviciile de jocuri se pot lansa pe App Store, cu condiţia de respecte aceleaşi reguli care sunt aplicate tuturor dezvoltatorilor, inclusiv să prezinte jocuri individuale pentru evaluare şi să apară în hărţi şi căutări", a declarat un purtător de cuvânt al Apple.

Motivul acestei diferenţe de abordare este că jocurile sunt interactive, spre deosebire de muzică şi filme. Atât Microsoft cât şi Facebook resping public această politică a Apple.

"App Store a fost creat pentru a fi un loc sigur, de încredere, unde clienţii să descopere şi să descarce aplicaţii, fiind o oportunitate de afaceri extraordinară pentru toţi dezvoltatorii", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Sursa: rromaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite