Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Angela Merkel a fost aclamată în hemiciclul democrației europene (VIDEO)

Hemiciclul democrației europene, denumirea grăitoare ce îi este atribuită adesea plenului Parlamentului European, a fost spațiul unui nou moment demn de cronica ilustrată a istoriei Europei.

Aflată în plenul Parlamentului European pentru a prezenta prioritățile președinției Germaniei la Consiliul UE, Angela Merkel și-a încheiat discursul în aplauzele sălii după ce a făcut o confesiune personală, scrie caleaeuropeana.ro.

Angela Merkel a fost aclamată în hemiciclul democrației europene (VIDEO)
Comentează 0

Eu sunt o mare melomană și mă bucur că în decembrie 2020 îl vom sărbători pe Ludwig van Beethoven, care a creat Odă Bucuriei. Această simfonie pentru mine este minunată și de fiecare dată când o ascult descopăr o nouă nuanță care mă impresionează și mă atinge. E la fel ca Europa pentru mine. Trebuie mereu redescoperită și asta mă impresionează în continuare. Astăzi aș dori să conchid cu dorința ca mesajul acestei ode care însuflețește frăția dintre noi să ne conducă în Europa. Care ar putea să fie mesajul mai bun pentru Europa decât acesta, respectiv că Europa este capabilă să ne facă să rămânem împreună unii lângă alții, a spus Merkel.

Intrați AICI pentru detalii și VIDEO

Foto: EP via caleaeuropeana.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite