Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă susține că obiectivul comun al Parlamentului European și președinției germane a Consiliului UE este ocrotirea Europei

Eurodeputatul Gheorghe Falcă (PNL, PPE) a participat la ședința Grupului PPE, alături de cancelarul german Angela Merkel, unde au fost discutate principalele priorități ale președinției germane a Consiliului UE: „drepturile noastre fundamentale, coeziunea, protecția climei, digitalizarea și răspunderea UE la nivel mondial”, scrie caleaeuropeana.ro.

Falcă susține că obiectivul comun al Parlamentului European și președinției germane a Consiliului UE este ocrotirea Europei
Comentează 0

Europarlamentarul român a identificat un obiectiv comun al Parlamentului European și al președinției germane, și anume protejarea și ocrotirea Europei. 

„«Dorim să protejăm și să ocrotim Europa», a subliniat Angela Merkel, un obiectiv pentru care luptăm cu toții, aici la Bruxelles, dar și acasă, în România”, a mai transmis Gheorghe Falcă pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, în mesajul său, Gheorghe Falcă a punctat că „pandemia de Covid a lovit puternic cetățenii, dar o pandemie nu trebuie să fie o scuză pentru a nu respecta principiile democratice.”

Intrați AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite