Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Angajat al unei primării şi simpatizant PSD, mesaj vulgar pentru preşedintele Iohannis

Angajat al unei primării şi simpatizant PSD, mesaj vulgar pentru preşedintele Iohannis
Comentează 1

Un angajat al Primăriei Valea Lupului, comună limitrofă municipiului Iaşi, se laudă public că a mers la un supermarket cu o mască pe care a scris cu markerul o înjurătură la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Cătălin Nadabaică este casier în cadrul Primăriei Valea Lupului şi un simpatizant al Partidului Social Democrat, potrivit postărilor sale de pe pagina de Facebook.

Într-o postare din data de 3 august, care are caracter public, Nadabaică a dezvăluit că nu este de acord cu modul în care Guvernul PNL a gestionat situaţia cauzată de pandemia cu coronavirus. Una dintre nemulţumirile sale este legată de purtarea măştii. Ca formă de protest, Nadabaică a povestit că a scris cu markerul pe o mască mesajul „Iohannis, să-mi sugi p***”, după care a mers cu acea mască pe faţă într-un supermarket. 

Angajat în primă fază ca muncitor necalificat în cadrul Primăriei Valea Lupului, Nadabaică este, în prezent, casier, potrivit primarului comunei, Dumitru Mihăiluc. Contactat de „Adevărul”, Mihăiluc a precizat că nu ştie despre mesajul postat de angajatul său, însă a subliniat că „ce face fiecare pe pagina lui, e treaba lui”. Mihăiluc a completat că, în timpul programului, angajaţii Primăriei Valea Lupului nu au voie să folosească reţelele sociale. „Nu pot să comentez ce a postat deoarece nu ştiu despre ce este vorba”, a spus Mihăiluc. Acesta conduce una dintre cele mai bogate comune din judeţul Iaşi, situată la doar câţiva kilometri de Iaşi.

Sursa: www.adevarul.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite