Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anca Ţurcaşiu, răvăşitoare într-o rochie transparentă semnată de un designer arădean

Anca Ţurcaşiu a ajuns la cea mai bună variantă a ei de când se ştie. Deşi nu mai este o adolescentă, cântăreaţa reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari la 47 de ani şi ne-a demonstrat-o din nou. Miercuri seara, a avut o apariţie spectaculoasă, pe covorul roşu, de la o petrecere mondenă. Vedeta a purtat o creaţie semnată Eli Lăslean, designerul cu care a venit la braţ.

Anca Ţurcaşiu, răvăşitoare într-o rochie transparentă semnată de un designer arădean
Comentează 0

Anca Ţurcaşiu a atras toate privirile cu rochia ei transparentă, dar deşi ţinuta era făcută dintr-un material fluid, artistei nu i s-a putut distinge ce poartă pe dedesubt. Actriţa s-a înscris în concursul lansat pe site-ul Ok! Magazine în care fiecare vedetă a putut fi votată alături de creatorul de modă care i-a făcut ţinuta din seara festivă. Pentru acest everniment monden, Anca Ţurcaşiu a ales-o pe Eli Lăslean, care i-a pus în valoare silueta pe care vedeta şi-a menţine cu un stil de viaţă sănătos, fiind vegetariană, şi mult sport.

„Anca este pentru mine imaginea diafană a feminității moderne. Rochia creată special pentru ea vine să ilustreze eleganța și frumusețea ei interioară exprimată într-un limbaj cromatic și sculptural evident. În această rochie, ea este regina!“, a declarat celebra creatoare de modă.

Vedeta formează un cuplu solid cu medicul stomatolog Cristian Georgescu cu care are un băiat, Radu, de 18 ani. Cântăreața l-a cunoscut pe actualul ei soţ în Statele Unite, la scurt timp după relația pe care a avut-o cu Gheorghe Gheorghiu.

Sursa click.ro


Scrie un comentariu

trimite