Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amenințări de la Kremlin, prin propagandistul lui PUTIN - Discurs halucinant despre atacul bazelor militare din Europa, inclusiv din România

Propagandistul de serviciu de la Kremlin vine cu noi amenințări. Vladimir Soloviov cere bombardarea bazelor militare din mai multe țări est-europene, inclusiv din România. 

Amenințări de la Kremlin, prin propagandistul lui PUTIN - Discurs halucinant despre atacul bazelor militare din Europa, inclusiv din România
Comentează 0

„Poate că e timpul să le explicăm celor din Vest, care devin tot mai obraznici pe măsură ce vorbim, că bazele în care îi antrenează în prezent pe ucraineni, cele din Franța, Polonia, Germania, Marea Britanie, pot fi considerate de noi ținte legitime. Poate ar trebui să le transmitem că noi le considerăm ținte, e vorba de aerodromurile poloneze unde aterizează avioane cu ajutorul SUA, Marii Britanii, bazele din România și așa mai departe, nu?

Nu vedeți cum, acum, în mod repetat, că își extind raza de acțiune și complexitatea armelor pe care le furnizează?”, a declarat Soloviov în cadrul emisiunii sale de pa canalul principal de televiziune rusă - Russia 1.

În replică, expertul militar Evgheni Bujinski a declarat că asta ar fi echivalent cu declararea războiului de către Rusia împotriva NATO, potrivit articolului 5 din Tratatul Alianței. În același timp, amintește că Rusia a anunțat deja că orice ajunge în Ucraina constituie o țintă legitimă pentru atac.

Soloviov a insistat cu atacul rușilor asupra aeroporturilor țărilor NATO din regiune, fără să fie încălcat Tratatul NATO. Și a afirmat că ar trebui un răspuns după încălcarea liniilor roșii anunțate de Kremlin. Soloviov susține că de fapt americanii lansează rachete asupra regiunii Belgorod, prin atacurile trupelor ucrainene care folosesc armamentul trimis de Occident, majoritar din SUA. Moscova susține că ucrainenii țintesc regiuni din Rusia, legat de bombardamentele din regiunea Belgorod.

Jurnalistul rus a propus atacul asupra bazelor militare și aeoporturilor din Polonia, țară NATO, chiar de pe teritoriul Ucrainei.

„Putem intra în Ucraina, care-i problema? Rachetele pot fi lansate de partizani, din vestul Ucrainei. Dacă nu, în zona din Harkov pe care nu am eliberat-o. Și pot fi lansate de pe teritoriul Ucrainei. Împotriva aeroportului din Polonia... ”, a mai declarat Soloviov.

Sursa: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite