Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tentativă de asasinat la Moscova. Ţinta - Vladimir Putin

Surse ale publicației The Sun tocmai au transmis că limuzina lui Vladimir Putin ar fi fost atacată într-o posibilă tentativă de asasinat, scrie capital.ro.

Tentativă de asasinat la Moscova. Ţinta - Vladimir Putin
Comentează 0

Mai precis, mașina liderului rus ar fi fost lovită de o „bubuitură” în zona roții stângi din fața limuzinei, iar zgomotul ar fi fost urmat de un „fum puternic”, conform informațiilor transmise de publicația de The Sun, care citează surse apropiate liderului de la Kremlin. 

Conform sursei menționate, mai mulți membri ai gărzii sale de corp ar fi dispărut. Canalul anti-Kremlin Telegram General GVR susține că Putin se întorcea înapoi la reședința sa oficială, iar convoiul „de rezervă” era format din cinci mașini blindate, cu Putin în a treia. 

Canalul de Telegram a transmis că detaliile presupusului atac sunt „clasificate”.

„Șeful gărzii de corp a președintelui și alte câteva persoane au fost suspendate și sunt în arest. Un cerc restrâns de oameni știa despre drumul președintelui și toți erau de la serviciul de securitate prezidențial. (…) După incident, trei dintre ei au dispărut. Tocmai aceștia au fost oamenii care se aflau în prima mașină a convoiului. Soarta lor este momentan necunoscută. Mașina cu care se deplasau a fost găsită goală la câțiva kilometri de la incident”, a transmis canalul de Telegram.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite