Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amendă de 3.000 de lei pentru incendierea unei mașini

Un arădean care locuiește pe strada Emil Gârleanu a fost amendat cu 3.000 de lei de Poliția Locală pentru că... a dat foc unei mașini în curtea unui imobil.

Amendă de 3.000 de lei pentru incendierea unei mașini
Comentează 0

„În data de 11.11.2020, polițiștii locali cu atribuții de protecția mediului au aplicat o sancțiune în cuantum de 3.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul deșeurilor, respectiv a modului de eliminare a acestora, care se realizează numai în spații special autorizate în acest scop, conform Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor.

Sesizați cu privire la faptul că pe strada Emil Gârleanu, în curtea unui imobil s-a procedat la incendierea unor deșeuri, degajându-se un fum vizibil de la depărtare, care provoca disconfort locuitorilor din zonă, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului s-au deplasat la fața locului.

În urma verificărilor efectuate, depistând că în curtea unui imobil, caroseria unui autoturism a luat foc, ca urmare a acțiunilor de dezmembrare în scopul valorificării fierului, astfel că, elementele din plastic și alte materiale au fost cuprinse de flăcări, agenții constatatori au aplicat măsurile sancționatorii prevăzute de lege, focul fiind stins în prezența polițiștilor locali”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite