Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A început „bătălia electorală”. Vedeți cât trebuie să plătească un așa-zis militant care s-a apucat să rupă afișe / UPDATE: Un alt „viteaz”, un alt afiş vandalizat

Ziua de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, a fost o zi cu ghinion pentru un așa-zis militant arădean. Individul a fost prins de polițiștii locali în timp de rupea niște afișe, iar acum este bun de plată.

A început „bătălia electorală”. Vedeți cât trebuie să plătească un așa-zis militant care s-a apucat să rupă afișe / UPDATE: Un alt „viteaz”, un alt afiş vandalizat
Comentează 0

Update 1 Un alt „viteaz”, un alt afiş vandalizat

După ce, pe 1 Mai, un arădean a fost prins de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Parcări în timp ce rupea un afiș electoral plasat în vecinătatea Liceului Sportiv din cartierul Bujac, un alt bărbat a pus „gând rău” unui afiș, de această dată în Grădiște, pe strada Petru Rareș. Astfel, M.N., în vârstă de 51 de ani, a fost predat reprezentanților Poliției Municipiului Arad, în vederea continuării cercetărilor.


Un arădean în vârstă de 31 de ani a fost surprins de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Parcări în timp ce vandaliza un afiș electoral plasat în fața Liceului Sportiv, în prelungirea străzii Independenței cu strada Gloria. După ce a fost identificat, bărbatul a fost predat reprezentanților Poliției Municipiului Arad, în vederea continuării cercetărilor. Pentru fapta sa, S.C. a fost sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 1.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 33/2007, privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite