Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, dintre care două din Arad. Numărul deceselor a ajuns la 113

Au fost înregistrate alte patru decese din cauza gripei, fiind vorba de trei bărbaţi de 36, 63 şi 64 de ani din judeţele Constanţa, Arad şi Timiş, dar şi o femeie de 84 de ani din Arad, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Public (INSP). Numărul deceselor a ajuns la 113.

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, dintre care două din Arad. Numărul deceselor a ajuns la 113
Comentează 0

Pe 31 ianuarie a fost înregistrat decesul unui bărbat de 36 de ani din judeţul Constanţa, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09, care suferea şi de alte boli. Medicii nu ştiu până acum dacă acesta se vaccinase antigripal sau nu.

Pe 8 februarie, s-au înregistrat alte două decese din cauza virusului gripal, fiind vorba de o femeie în vârstă de 84 de ani din judeţul Arad şi un bărbat de 64 de ani din judeţul Timiş. Ambii sufereau şi de alte boli şi nu se vaccinaseră antigripal.

Pe 12 februarie, medicii au mai constatat un deces la un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Arad, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, despre care nu se ştie dacă suferea şi de alte afecţiuni. Acesta nu era vaccinat antigripal.

Numărul total de decese de la începutul sezonului a ajuns astfel la 113.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite