Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alb-roşii rămân lideri: UTA - Şoimii Pâncota 2-0

Datorită ceţii dese ce a înconjurat Aradul în ultimele 12 ore, derby-ul dintre UTA şi Şoimii Pâncota a început cu 15 minute întârziere. Starul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria tinerilor decedai săptămâna trecută în Bucureşti. Galeria arădeană a afişat un banner pe care scria: ”Celor ce au pierit într-un adevărat infern, le datorăm dreptate din stradă până în Guvern”.

Alb-roşii rămân lideri: UTA - Şoimii Pâncota 2-0
Comentează 0

Prima mare ocazie a ojocului a fost irosită de pâncotanul Dragalina, care a tras peste din 10 metri. Tot Şoimii au avut iniţiativa, iar ân minutul 17 Dragalina a centrat, Pascariu a recentrat cu capul, Issa a trimis din foarfecă, mingea l-a atins pe Botiș și merge la vinclu. Asistentul semnalizează cum că mingea a trecut de linia porții la centrarea lui  Dragalina. Mult ma pozitivi, oaspeţii au controlat jocul în primele 44 de minute, Miron intrvenind salutar la şutul lui Fuchs. Pe ultimele secvenţe ale primului mitan, Burlă execută o lovitură liberă de la 30 de metri ușor lateral stânga, pe colțul lung, unde Botiș retrimite în 3 metri pentru Rus, care înscrie simplu. Prima ocazie adevărată a UTA-ei până atunci!

Ousmane deschide repriza secundă, cu cu şut peste poarta UTA-ei. Rus are în picior folul 2, dar Irimia este la post. Pirtea trage în bară, o ocazie imensă de egalare, şi, precum în prima repriză, nu cei pozitivi punctează. UTA mai loveşte o dată, în minutul 61, când Rus a scăpat pe stânga, acesta a centrat în fața porții, acolo unde se afla Strătilă, care nu a iertat din careul mic: 2-0. La acest scor Pâncota cedează, iar Copil, Rus şi Strătilă îl pun la încercare pe Irimia.  Finalul nu mai aduce nimic nou, victorie pentru UTA, cae rămâne pe primul loc, în timp ce Pâncota rămâne cu o evoluţi bună timp de o oră.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă (Hlistei), Chindriș, Dobrean (Jorza), Copil – Rus (Sorian), Curtuiuș. 

Pîncota: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Issa, Fuchs (Mihai) – Gîlcă (Oprea), Dragalina (Danci), Pirtea – Ousmane.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite