Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alb-roşii au crezut şi au izbândit. „E un an foarte frumos pentru noi”

Unul din artizanii importanţi ai UTA-ei în drumul spre prima ligă este, fără îndoială, antrenorul Roland Nagy. A reuşit să-şi capaciteze elevii pentru o revenire spectaculoasă, după eşecul de la Călăraşi, tactica sa pentru retur dând rode. Iar UTA mai are doi paşi (e adevărat, greu de făcut) cu Voluntariul pentru a îndeplini un vis ce părea de neatins la un moment dat.

Alb-roşii au crezut şi au izbândit. „E un an foarte frumos pentru noi”
Comentează 0

„E o fericire mare acum, o fericire pe care o anticipam. Dacă vă amintiți, la finalul meciului tur am spus-o la interviuri că această echipă va da totul pe teren, că avem un spirit fantastic și că vom reveni. E un an foarte frumos pentru noi, acum trecem la celălalt baraj. Ne bucurăm de acest moment, e momentul jucătorilor, al fanilor, sunt mândru de băieții mei cum au crescut de la meci la meci, cum s-au dedicat în acest sezon, iar ceea ce se întâmplă acum nu e întâmplător. Noi am pus suflet, am avut atitudinea care ne-a lipsit miercuri. Vreau să ne bucurăm de acest moment, să felicit jucătorii, să felicit familiile noastre, suporterii pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul acestui club, pentru felul cum au crescut, când mulți nu credeau în noi“, a declarat antrenorul UTA-ei.

În tabăra Călăraşiului tristeţe şi multă frustrare. „Nu credeam că voi trăi așa ceva, atât de repede în cariera mea de antrenor. A fost un meci dominat clar de UTA, o partidă în care noi am uitat să jucăm fotbal. Am fost diametral opuși față de spiritul nostru obișnuit, față de jocul nostru pe care l-am practicat până acum. Practic, am uitat complet cum trebuie să jucăm, asta și poate pentru că am întâlnit o echipă motivată, cu un public minunat”, spus antrenorul oaspeţilor, Adrian Mihalcea.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite