Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Totul sau nimic pentru UTA în revanşa de sâmbătă. „Ne vom agăța de orice șansă”

Eşecul cu 3-1 de la Călăraşi a diminuat considerabil şansele UTA-ei de a trece de primul baraj. Cu toat astea arădenii sunt dispuşi să îşi joace şansa până la capăt.

Totul sau nimic pentru UTA în revanşa de sâmbătă. „Ne vom agăța de orice șansă”
Comentează 0

„A fost un joc deschis la un moment dat, pe contre, plăcut pentru spectatori. Noi am început cum nu ne-am fi dorit, am luat gol în minutul 4. Gazdele au intrat în avantaj și datele s-au schimbat foarte mult. A trebuit să ieșim la joc, știam că au jucători foarte periculoși pe contre și chiar au avut foarte multe ocazii. Noi am revenit, am făcut 1-1 și, cred eu, datorită lipsei de experiență am luat golul doi pe centru, din posesia noastră, pe contraatac, chiar înainte de pauză. Am crezut că putem pune probleme, dar am luat al treilea gol ce a complicat lucrurile. Pe finalul jocului am avut o ocazie, dar, cum este o dublă, e posibil orice. Ne trebuie un 2-0, ei au statistică bună și ca atac și ca apărare, dar noi ne vom agăța de orice șansă, cât de mică, pentru a ne remonta în fața propriilor suporteri”, a spus antrenorul Roland Nagy.

 

.............................

 

Clubul UTA anunță că biletele pentru meciul UTA – Dunărea Călărași (sâmbătă, 4 iunie, ora 18,00), se pun în vânzare începând de mâine. De la ora 12,00, tichetele se găsesc în trei locații din Arad: Old Lady’s Pub (strada Poetului, nr. 5), Art Cafe (Piața Avram Iancu, nr. 10) și Gemi Sport (Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 7). Până sâmbătă, ora 12,00, pot fi achiziționate din aceste trei locuri, apoi, de la ora amintită, biletele se vând la stadionul ”Motorul”. Abonamentele nu sunt valabile pentru acest joc, excepție cele din categoria VIP, dar abonații au asigurate locurile obișnuite odată cu achiziționarea biletului. Prețul unui bilet este 15 lei, după ce în restul partidelor de pe teren propriu, intrarea generală pe arena „Motorul” a costat 10 lei în acest sezon.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide