Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ajutoare de la stat pentru masa de Paşte

Românii vor primi ajutoare în valoare de 640 de lei înainte de Paște. 250 de lei reprezintă alimentarea voucherelor de alimente, alţi 390 pachete de ajutoare de la UE, care vor ajunge însă doar la 50% dintre beneficiari, scrie realitatea.net.

Ajutoare de la stat pentru masa de Paşte
Comentează 0

Românii care beneficiază de programul „Sprijin pentru România” vor primi în avans plata aferentă lunii aprilie chiar înainte de Paște, mai precis în Săptămâna Mare, potrivit afirmațiilor făcute Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

„Până în sărbătorile pascale, încărcăm voucherul de alimente cu cei 250 de lei, pentru că Guvernul României, în şedinţa de ieri, a aprobat decalarea termenului pentru voucherele alimentare şi încărcarea lor cu cei 250 de lei până la sărbătorile de Paşte.

În acest fel, în Săptămâna Mare, încărcăm cardurile cu cei 250 de lei pentru cei 2.400.000 de beneficiari pe care îi avem în cadrul programului Sprijin pentru România. Am fixat ca şi termen data de 13 aprilie, să se poată folosi oamenii şi să cumpere cele necesare pentru sărbătorile de Paşte”, a declarat Marcel Boloș.

Intraţi AICI pentru detalii.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite