Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Agresivi, pozitivi, însă degeaba: Franţa - România 2-1

România nu a jucat deloc rău cu Franţa, în debutul lui EURO 2016. Trupa lui Iordănescu a chinut "cocoşii galici", care până la urmă s-au impus şi pe fondul unor individualităţi. 

Agresivi, pozitivi, însă degeaba: Franţa - România 2-1
Comentează 0

Stancu a ratat o ocazie mare de tot după 3 minute, iar apoi francezii pun presiune. Griezmann loveşte bara, Payet dă emoţii defensivei tricolore, şi e 0-0 la pauză. 

Stancu mai iroseşte o şansă uimitoare în debut de repriză secundă, după care Giroud este aproape de a deschide scorul. Ai noştri se retrag prematur, iar în minutul 58 Tătăruşanu iese hazardat, iar Giroud îl depăşeşte în săritură deschizând scorul. La reluări se vede că Giroud l-a cam jenat pe portarul României! Tricolorii au reacţie, şi în minutul 65 Stanciu cade în careu după un contact cu Evra, Kassai aşteaptă puţin, apoi arată punctul cu var. Bogdan Stancu îşi asumă responsabilitatea, bate în stânga lui Lloris, 1-1. Francezii se aruncă în atac, la disperare, dar rezistăm eroic. E clar că numai o individualitate poate schimba ceva. Şi din păcate, cu un minut înainte de final Payet prinde un şut incredibil, cu stângul de pe loc, mingea pur şi simplu nu se învârte în aer şi se duce direct în vinclul porţii lui Tătăruşanu, rămas fără replică.

România pierde poate un pic nemeritat un joc n care a arătat pozitiv, şi ne d speranţe pentru jocurile cu lveţia şi Albania. Pentru că aceste 2 echipe sunt ceva mai normale.


Franţa: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Kante, Pogba (Martial 77) - Griezmann (Coman 66),   Giroud, Payet (Sissoko 90+1)

România: Tătăruşanu - Săpunaru,   Chiricheş, Grigore,   Raţ - Pintilii, Hoban -   Popa (Torje 82), N. Stanciu (Chipciu 72), B. Stancu - Fl. Andone (Alibec 61)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite