Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adrian Todor : Primarul Aradului doreşte rectificare bugetară pe criterii ştiute doar de el

Adrian Todor : Primarul Aradului doreşte rectificare bugetară pe criterii ştiute doar de el
Comentează 0

Liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal Arad, Adrian Todor, afirmă că echipa de consilieri PSD nu va cădea în capcana superficialității sau plasa demagogiei, întinsă de Gheorghe Falcă, relativ la rectificarea bugetară inclusă pe ordinea de zi a ședinței de astăzi.

 

"Cum își închipuie cineva că am putea aproba o rectificare bugetară creionată din topor, adică sume trântite în două tabele, fără explicații, argumente și mai ales în lipsa unei documentații complete, de natură să ofere o imagine de detaliu asupra banilor cheltuiți.Ieri, m-am străduit, împreună cu colegii mei, în comisiile de specialitate, să aflăm mai multe amănunte legate de o serie de obiective vizate de rectificarea de buget.Dar nu am primit răspunsul scontat la niciuna dintre întrebări, de la nimeni din Primărie, cu atât mai puțin justificări legate de sumele uriașe alocate pentru un proiect sau altul.Legal, tehnic, juridic, pe ce cale vreți, nu avem altă soluție decât să cerem amânarea discutării celor două puncte de pe ordinea de zi , referitoare la repartizarea excedentului bugetar și la rectificarea bugetară, neavând la dosar notele de fundamentare a referatelor comisiilor de specialitate din Primăria Arad.Am anunțat că în cazul în care edilul nu va lua în considerare solicitarea noastră de amânare ne vedem obligați să ne abținem la vot.

Și în cursul serii trecute, surpriză ! Serviciul tehnic din Primărie trimite pe mail (ora 19.38) consilierilor din opoziție, zeci și zeci de pagini, în condițiile în care astăzi la ora 11 este preconizată ședința de plen, anunțată vineri seara.O atitudine care poate fi calificată oricum doar una de respect nu ! În cazul lui Gheorghe Falcă sfidarea, lipsa totală de interes față de orice tip de dezbatere și monologul perpetuu cu nuanțe demagogice sunt o stare de normalitate.De altfel același tip de atitudine pe care o are față de toți cetățenii Aradului.

Am promis cetățenilor transparență totală în ceea ce privește actul administrativ și responsabilitate maximă față de cei care ne-au trimis în Consiliul Local Municipal pentru a le reprezenta interesele și a stopa jaful public, practicat în ultimii 12 ani.Ne vom ține de cuvânt ! ", afirmă consilierul local municipal Adrian Todor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite