Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Contre în CLM Arad

Contre în CLM Arad
Comentează 0

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Arad de joi a fost una plină de contre.

În afara celor 18 proiecte de pe ordinea de zi, şedinţa a avut o primă parte de prezentare a unui proiect câştigat de către Administraţia Parcul Natural Lunca Mureşului. Primarul Gheorghe Falcă i-a reproşat lui Paul Hac, directorul Parcului, de faptul că instituţia pe care o reprezintă se opune realizării unor ecluze pe Mureş. După un schimb de replici între cei doi s-a trecut la ordinea de zi.

Aici, alegerea unui comisii de evaluare a activităţii managerului Filarmonicii, Alin Văcean, pe anul 2015, a iscat noi contre.

Iniţial primarul Falcă a afirmat că el îşi doreşpte să conducă această comisie, dar consilierul Marin Lupaş (PSD) l-a contracarat. Supărat, Falcă a renunţat, propunându-l pe Lupaş. Acesta a refuzat propunerea, iar mai apoi a fost nominalizat Tristan Mihuţa. Şi acesta a declinat propunerea, în cele din urmă Florin Galiş a acceptat propunerea iar circul s-a stins.

În ceea ce priveşte cele 18 proiecte de hotărâre acestea au trecut fără prea mari probleme.

La final, Gheorghe Falcă s-a arătat deranjat de atacurile senatorului PSD, Mihai Fifor, la dresa acţiunilor cultural ale municipalităţii.   

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite