Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adolescentă ucisă cu 30 lovituri de cuțit în Botoșani. Criminalul a fost reţinut

Detalii şocante despre crimă oribilă în Botoșani, a cărei victimă a fost o adolescentă de 18 care a fost înjunghiată de aproximativ 30 de ori, după cum au stabilit legiştii. Tânăra era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoșani și ar fi urmat să împlinească 19 ani în iunie. Adolescentul suspectat că ar fi ucis-o într-un mod atât de bestial a fost reţinut, audiat şi, potrivit stiri.botosani.ro, și-ar fi recunoscut fapta.

Adolescentă ucisă cu 30 lovituri de cuțit în Botoșani. Criminalul a fost reţinut
Comentează 0

Adolescenta a fost descoperită de un bărbat care ieșise să-și plimbe câinele în zona de agrement de la Pacea. Omul a văzut cadavrul și a sunat imediat la 112.

La locul indicat au ajuns mai multe maşini de Poliţie, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul. 

Potrivit dorohoinews.ro, anchetatorii au stabilit şi un scenariu posibil privind oribila crimă. Petronela Mihalachi ar fi ieşit alături de un amic, în vârstă de 17 ani, pentru a face fotografii în pădurea din spatele Cimitirului Pacea.

În timpul şedinţei foto, cei doi au avut o divergenţă, iar tânărul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori. La autopsie, anchetatorii au stabilit că aceasta a primit aproximativ 30 de lovituri de cuţit.

Se pare că discuţiile contradictorii ar fi fost provocate de o criză de gelozie pe care ar fi făcut-o tânărul agresor.

Există indicii potrivit cărora adolescenta ar fi fost ucisă în altă parte și adusă apoi în păduricea de la Pacea. 

Sursa foto: FB/Mihalachi Petronela

sursă foto: dorohoinews.ro

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite