Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACCIDENT teribil. Un arădean a intrat în comă din cauza reabilitării termice a blocului în care locuiește (FOTO)

ACCIDENT teribil. Un arădean a intrat în comă din cauza reabilitării termice a blocului în care locuiește (FOTO)
Comentează 1

Un arădean care locuiește pe calea Romanilor din municipiu a ajuns la spital în stare de comă, în urma unui accident petrecut la intrarea în scara blocului. Bărbatul, Ștefan C., în vârstă de 74 de ani s-a împiedicat de o schelă, amplasată prost, care îngusta intrarea/ieșirea din bloc și s-a lovit puternic la cap.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu zece zile la blocul A1 de pe calea Romanilor, numărul 39. Blocul cu zece etaje este în reabilitare termică, iar angajații firmei care execută lucrările au montat o parte a brațelor metalice care susțin schela la intrarea în casa scărilor. Practic, această intrare a fost îngustată.

Martorii povestesc că Ștefan C. a venit într-o după-amiază acasă și nu a văzut partea de susținere a schelei, s-a împiedicat și a dat cu capul într-o bară metalică din aceeași structură. "Muncitorii care lucrau la reabilitatea termică a blocului l-au văzut căzut într-o baltă de sânge și au chemat ambulanța. Am înțeles că a ajuns în comă la spital, iar mai apoi a fost dus la spitalul din Timișoara", povestește o vecină a victimei.

Directorul Spitalului Județean Arad, Adrian Wiener, a confirmat pentru ARQ.RO că bărbatul a ajuns inițial în stare de comă la spital, stare din care a ieșit câteva zile mai târziu. "Pacientul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut închis și în stare de comă. A ieșit din această stare câteva zile mai târziu. A fost transportat la spitalul din Timișoara, unde a fost ținut sub supraveghere, iar acum s-a reîntors la spitalul din Arad. Este în stare bună, comunică spontan cu cei din jur. Deocamdată va rămâne sub supraveghere medicală", ne-a declarat Adrian Wiener.

După producerea accidentului, partea care susținea schela și îngusta intrarea în casa scărilor a fost luată de muncitori.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite