Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident între un Volkswagen și un Mercedes lângă Nădlac; trei răniți transportați la spital (FOTO) / UPDATE: Cum s-a petrecut coliziunea

Un accident de circulație soldat cu trei răniți a avut loc, astăzi, în jurul orei 17, la cinci kilometri de Nădlac. Asta, în condițiile în care un Volkswagen a lovit violent din spate un Mercedes, condus de o femeie.

Accident între un Volkswagen și un Mercedes lângă Nădlac; trei răniți transportați la spital (FOTO) / UPDATE: Cum s-a petrecut coliziunea
Comentează 1

Update 1 Cum s-a petrecut coliziunea

,,Din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: astăzi, 25 mai a.c., în jurul orei 16:30, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre  Nădlac înspre Arad, pe D.N.7, la km 582+300m, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din față, condus de o femeie de 40 de ani, din Nădlac, intrând în coliziune. În urma evenimentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui tânăr de 18 ani, pasager în autoturismul condus de femeie.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.


În după-amiaza zilei de luni, 25 mai, în jurul orei 17,00 a avut loc un accident pe DN 7, ambele autoturisme circulând pe direcția Nădlac-Pecica, iar tânărul din VW a lovit partea din spate a Mercedesului, după care a eșuat pe câmpul din dreapta șoselei pe direcția lui de mers.

La volanul autoturismului marca Volkswagen se afla un tânăr de aproximativ 25 de ani, în timp ce în Mercedes se aflau două persoane cu vârsta de aproximativ 30-35 de ani. 

Toate cele trei persoane implicate în accident au fost transportate de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad de un echipaj SMURD și Ambulanță.

Vasile de Zărand

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite