Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav pe DN7, între un autoturism și un TIR. Cel puțin doi morți

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineață, pe DN7 între Pitești și Rm Vâlcea: două persoane și-au pierdut viața după ce un Logan s-a ciocnit frontal cu un TIR. Traficul este îngreunat, se circulă pe un fir alternativ.

Accident grav pe DN7, între un autoturism și un TIR. Cel puțin doi morți
Comentează 0

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineață, pe DN7 între Pitești și Rm Vâlcea: două persoane și-au pierdut viața după ce un Logan s-a ciocnit frontal cu un TIR în zona localității Valea Ursului, chiar înainte de intrarea pe Dealul Negru, loc unde se întâmplă de regulă multe accidente grave.

Accidentul a avut loc la ora 7,00. Potrivit primelor informații, autoturismul a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu autocamionul. Cele două persoane decedate sunt șoferul și un pasager din autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unei coliziuni frontale dintre un autotren și un autoturism, circulația rutieră pe DN7 (E81) Pitești – Râmnicu Vâlcea se desfășoară la această oră îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 104, în zona localității argeșene Valea Ursului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite