Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident GRAV pe DN2, în această dimineață. Ciocnire frontală, o mașină a luat foc

Un accident GRAV, cu 3 victime, a avut loc în această dimineață în județul Vrancea, lângă Focșani. Două mașini s-au lovit frontal pe DN2, traficul a fost blocat parțial aproximativ două ore.

Accident GRAV pe DN2, în această dimineață. Ciocnire frontală, o mașină a luat foc
Comentează 0

Grav accident de circulație produs luni dimineața pe șoseaua europeană între Focșani și Garoafa. Trei persoane au fost rănite în urma unei coliziuni frontale produsă între un autoturism VW și un Peugeot, ambele înmatriculate în Vrancea.

În urma impactului puternic, autoturismul Peugeot s-a aprins și a ars ca o torță pe șosea. Pentru stingerea focului a fost nevoie de intervenția pompierilor însă chiar și așa mașina a fost distrusă în proporție de 80 la sută. Cei trei răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Un accident GRAV a avut loc în această dimineață în județul Vrancea, lângă Focșani. Două mașini s-au lovit frontal, traficul a fost blocat parțial aproximativ două ore.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:30), în judeţul Vrancea, pe DN2(E85), între Focşani şi Garoafa, la kilometrul 190, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe sensul opus.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite