Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu Opel între Seleuș și Zărand

Accident cu Opel între Seleuș și Zărand
Comentează 0

În dimineața zilei de sâmbătă, 1 august, în jurul orei 05.15, un echipaj cu o autospecială de stingere si modul descarcerare, un echipaj SMURD si un echipaj al SAJ a intervenit pe DJ 792 între localitățile Seleuș si Zărand pentru descarcerare si acordare de asistență medicală la un accident rutier.

In momentul sosirii echipajelor de intervenție, acestea au găsit 2 victime, bărbat și femeie, în viață, cooperanți. Victimele au fost extrase din autoturism și predate celor 2 echipaje medicale. Au fost transportate în viață la UPU Arad.

”Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 5:15, un bărbat din jud. Bihor, de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792, sens de mers Zărand - Seleuș, la km 23+34 m, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în dreapta direcției sale de deplasare. În urma evenimentului rutier a fost rănit conducătorul auto și pasagerul din dreapta față, o femeie de 57 de ani, din jud. Bihor.

În urma concluziilor medico legale urmează a fi stabilită gravitatea rănilor suferite de către cele două persoane în urma accidentului, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Biroul de presă al IPJ Arad.


 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite