Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Academicianul arădean care a primit un fax din RAI

Academicianul arădean care a primit un fax din RAI
Comentează 12

Academicianul arădean Teodor Ardelean (UVVG), senator în Parlamentul României, povesteşte în filmuleţul ataşat mai jos cum, aflându-se dânsul în biroul jurnalistului Sorin Ghilea, pe faxul acestuia a sosit un document expediat direct din Raiul Cerului, document adresat însă nu cunoscutului om de televiziune, ci domnului academician, senator, cercetător etc. însuşi.

După ştiinţa mea, de la începutul veacurilor şi până acum, Tatăl Ceresc s-a mai adresat doar o singură dată în scris unui pământean şi anume biblicului Moise. Dată fiind însă starea precară a tehnicii la acea vreme (Precum în Cer aşa şi pe Terra), lui Moise i-au fost înmânate Tablele Legii (DECALOGUL) scrise în piatră.

Iată însă că, odată cu evoluţia mijloacelor de comunicare în masă, jurnalistul Sorin Ghilea şi academicianul senator Teodor Ardelean s-au pomenit cu un ditamai fax trimis de la secretariatul Raiului (o fi fost vizat şi de Sfântul Petru, ştiut fiind că inimosul apostol serveşte drept interfaţă în legăturile Divinităţii cu Planeta Pământ?), însă semnat, susţine domnul academician, de însuşi Domnul.

Dar mai bine vizionaţi filmul, fiţi mândri cu cine aveţi norocul de a fi contemporani şi, dacă sunteţi pupători de moaşte, faceţi-vă cruce, bateţi mătănii, sau, mai bine, aprindeţi-vă lumânările lucidităţii, că vremurile de pe urmă sunt aproape.   

Poz(n)a zilei

Poz(n)eur Vasile Zărăndan

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite