Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ABC își ține ziua la Galleria Mall!

Brand-ul ABC, renumit pentru concertele organizate în locații nonconformiste, aniversează 4 ani de la înființare!

ABC își ține ziua la Galleria Mall!
Comentează 0

Pentru a sărbători 4 ani de zâmbete și momente frumoase, ABC vă invită la o ediție aniversară, într-o nouă locație inedită, la Mall-ul Galleria Arad, aflat pe Calea Aurel Vlaicu nr. 225-235.

Cu toții am visat probabil să rămânem peste noapte într-un mall, să dansăm pe coridoare și prin magazine, să ne prindă dimineața pe ritm de muzică.

Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, în data de 25 februarie de la orele 22:00, centrul comercial Galleria va prinde viață pe acorduri electronice.Vor fi amplasate două scene cu genuri muzicale diferite: una pe holul principal, iar cealaltă într-un spațiu mai intim, în cadrul unui fost magazin.

Suie Paparude, trupa bucureșteană care nu mai are nevoie de nicio introducere, este principalul invitat care va concerta pe scena mare a evenimentului alături de clujenii Shiver și Blanilla, cât și Cips și 2BE - doi dintre cei mai carismatici dj locali.Scena House îi va avea protagoniști pe toți rezidenții ABC: Iorgovan, Bread&Butter, Somesan, Herck și Bele Mihai, cât și pe legendarul Rosario Internullo.

ABC le mulțumește tuturor celor care au participat la evenimentele organizate de-a lungul timpului. Sperăm ca pe viitor împreună să putem pune orașul în mișcare și să contribuim la dezvoltarea culturală a acestuia.

Biletele la preț special de 30 de lei se găsesc până în data de 23 februarie!
- Biletele online: https://goo.gl/yA3Bfy
- Bilete se găsesc la Kf, Barfly sau Andreea: 0744 451 128

 

Galerie foto (29)


Scrie un comentariu

trimite