Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A2, cea mai circulată autostradă din România, a devenit un dezastru din cauza gropilor

Cea mai circulată autostradă din România a devenit un pericol public. Nici n-a trecut bine primul episod de iarnă, că pe A2 au apărut adevărate cratere şi şanţuri. Pe zeci de kilometri, prima bandă de sens dinspre București spre Constanța arată ca după bombardament.

A2, cea mai circulată autostradă din România, a devenit un dezastru din cauza gropilor
Comentează 0

Astfel, Autostrada A2 a devenit un adevărat pericol public, din cauza gropilor care au ieşit la suprafaţă imediat ce zăpada a fost înlăturată de pe carosabil.

Reprezentanţii CNAIR i-au sfătuit pe şoferi să ruleze cu atenţie pe A2.

"S-a constatat ca trebuie sa frezăm 8 km de asfalt. Anul acesta e în licitatie această procedură. Până atunci, autostrada va fi plombată, se vor face lucrari provizorii. De o rezolvare totala a situatiei putem să vorbim de anul viitor. Situaţia a fost agravată şi de utilajele şi materialele antiderapante", a afirmat Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

"Primul lucru care trebuie să-l facem e sa circulam cu viteza redusă. Această autostradă nu a nebeficiat de garantii şi lucrari de decopertare, acolo e o problema istorică. Aceste plombe ne pun viata in pericol, gropile apar pentru că acea mixtură nu poate în niciun fel să reziste", a afirmat şi Augustin Hagiu, consultant transporturi, la Realitatea TV.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite